logo bolletjes
Google
 
Web WebtoolsNation
bolletjes
contactContact
in favorietenIn favorieten
  Startpagina
  Navigatie

  Links

Gratis Website Lay-outs

Als je geen tijd hebt om veel tijd te besteden aan de lay-out van je website, zijn voorgemaakte lay-outs, de zogenaamde templates, een goed idee.
Templates zijn makkelijk naar eigen wens aan te passen. Hou er wel rekening mee dat ze door verschillende webmasters gebruikt kunnen worden. Hierdoor zal je website een stukje aan eigenheid moeten inboeten.Totale Lay-outs

Bij deze templates wordt zowel de html-code als het Photoshop psd bestand bijgeleverd. Dit wil zeggen dat je de lay-out zelf niet meer moet "slicen", maar dat je wel nog de grafische elementen aan jouw smaak kan aanpassen, indien je over een basiskennis Photoshop beschikt. Indien er Flash gebruikt werd, zal ook het Flash .fla bestand in de zipfile aanwezig zijn.

Photoshop Lay-outs

Photoshop Lay-outs zijn gemaakt door professionele designers. Bij deze ontwerpen zit de html-code meestal niet bijgeleverd. Je moet dus het Photoshopbestand zelf nog "slicen" en de html-code schrijven.
Photoshoptemplates zijn aan te raden voor gevorderde webmasters.

HTML Lay-outs

HTML templates zijn kant-en-klare website templates. Ze zijn eenvoudig in gebruik en vereisen geen speciaal programma. Alle grafische elementen en HTML-code zijn reeds aanwezig. Het enige wat nog aangepast moet worden, is de inhoud.
Deze templates zijn aan te raden voor webmasters met een minimale kennis van HTML of van editors zoals Microsoft Frontpage.
 Advertenties

2004-2011 gemaakt door www.webtoolsnation.be
Creative Commons Licentie
Dit werk is gelicenseerd onder een Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Unported licentie

webtoolsnation.be | funnynation.be | messengernation.be |